Välkommen till vår webbshop

Villkor och bestämmelser


Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. All gällande lagstiftning i Sverige kring konsumenträtt gäller självfallet. När du kommer till vår kassa kommer du att få reda på mer om våra olika betalsätt. 


Vi skickar vanligen varorna inom 1-3 arbetsdagar. När paketet lämnat oss tar det sedan ytterligare någon dag innan du har det hos dig.


Mer omfattande köpvillkor finns att läsa i vår kassa.

Returer och Byten


Du har rätt att ångra dig inom 14 dagar från mottagandet av varor från oss. Det är dock viktigt att du inte använt varan, den ska kunna säljas vidare till nästa kund. Precis som när du handlar i en vanlig butik så är det du som bekostar transporten av varan tillbaka till oss. Tycker du att det känns svårt eller har frågor, maila till oss så hjälps vi åt. 


Vid reklamationer vill vi att du mailar till oss så att vi kan ha en dialog kring den vidare processen. Om köpet visar dig vara ett godkänt reklamationsärende så kommer vi i första hand skicka dig en ny produkt och i det fall det inte går ge dig dina pengar tillbaka. Vi står givetvis för fraktkostnaden vid fel på vara.